Ts date romantisk restaurant oslo

Ekebergrestauranten Vakker Utsikt, i åsen over Bjørvika har Ekebergrestauranten en nydelig utsikt over Oslo og fjorden. Topp 10 romantiske restauranter i Oslo. Taxes, fees not included for deals content. Les mer her. Dinner Kinesiske delikatesser, dinner er en velkjent klassiker i Oslo som er godt beryktet for sine smakfulle kinesiske middagsretter og deres fantastiske sjømat. Restaurant Eik Annen Etage Romantisk Aften. Salsa byr også på nydelig spansk bakgrunnsmusikk til måltidet samt en utrolig hyggelig betjening og restauranten har et upåklagelig prisnivå. Her kan man nyte vakker gregoriansk musikk, hverandres nærvær og ikke minst et fantastisk måltid. TripAdvisor LLC is not a booking agent and does not charge any service fees to users of our site. Oslos restauranter har mye romantikk å by på med blant annet levende lys, røde roser, fantastisk utsikt og romantisk musikk i tillegg til mat av førsteklasses kvalitet selvfølgelig. Mares Brasserie Lys Varme, på Frogner ligger en intim og romantisk fiskerestaurant ved navn; Mares Brasserie. Er din kjære en håpløs romantiker vil Statholdergaarden garantert falle i smak for dette stedet byr på romantikk så det holder. Salsa Restaurant Tapaskveld, restauranten er lokalisert i et intimt kjellerlokale med dempet belysning som gir en fin lun stemning.

Prostituerte i prr cyster i underlivet

Nyt en fabelaktig middag for to på en av disse restaurantene og få den perfekte romantiske atmosfæren med på kjøpet. Klosteret byr på den ultimate romantiske settingen slik at du og din kjære kan se hverandre dypt inn i øynene og utveksle de tre vakre ordene; jeg elsker deg. I et stemningsfylt og koselig kjellerlokale på Frogner byr Salsa Restaurant Tapas Bar sine gjester på smaksrike tapasretter. Kjøkkenet byr på førsteklasses franske gourmetretter og dyktige vinkelnere sørger for at matopplevelsen blir komplett med riktig tilpasset vin i glasset. Gourmetmaten de serverer er av høyeste kvalitet og vinkjelleren med over 1000 ulike titler stiller også i en klasse for seg selv. Hanshaugen som byr på nydelig gourmet i svært romantiske omgivelser. Hos restaurant Eik Annen Etage får man servert fabelaktig gourmetmat uten å bli ruinert. Spis et måltid på en av Oslos mest romantiske restauranter og din kjære vil være deg evig takknemlig, forhåpentligvis i noen timer iallfall. Klosteret byr på en helt enestående intim atmosfære og med levende kubbelys som eneste belysning i restauranten er stedet spesielt bra egnet for en kald vinterkveld. På disse spisestedene kan dere nyte en nydelig romantisk middag i Oslo, her er Tyggos rangering av byens mest romantiske restauranter:. Det er overhodet ingenting i veien med prisnivået på Ekeberg heller, prisen for dagens 3 retters lyder på 850,- for 2 personer. Restauranten består av 5 pastellfargede rom med nydelig stukkaturtak, elegante lysekroner og en rekke vakre blomsterdekorasjoner, her får man varme og kjærlighet i hvert eneste rom. Utsmykket med tepper på gulv og vegger, sverd og andre eksotiske dekorasjoner klarer Sahara Beduin å skape en helt unik magisk stemning. I det romantiske «hvite» mursteinshuset som ligger nederst i Bogstadveien på Majorstua skjuler det seg en fransk restaurantperle ved navn; Brasserie Blanche. Ved hjelp av dyktige kokker og servitører som leverer et nydelig måltid sørger Mares Brasserie for at dette blir en uforglemmelig restaurantopplevelse for deg og din kjære.

ts date romantisk restaurant oslo

Restaurant Romantikk i teltet - Edit: stengt. Her serveres det nydelig sjømat av høy kvalitet med tilhørende deilige viner. I et lunt lokale med en genuin varme og ved et romantisk «lite» bord for 2 er stemningen lagt godt til rette for en romantisk middag sammen med din utvalgte. Røkelse og arabisk musikk gjør også sitt til at teltet er en ypperlig restaurant for litt romantikk. Restauranten passer godt både til en uformell date og romantisk middag sammen med kjæresten. For de som ønsker et ekte italiensk gourmetmåltid er dette riktig sted å besøke, men restauranten er derimot ikke så bra egnet for de med slunken lommebok, pris for 4 retter 650 kroner vinmeny 600 kroner. I et sjarmerende rustikt lokale med dempet belysning, vakker interiør og med god avstand til nabobordene er dette et nydelig sted å tilbringe en romantisk helaften. Skulle mot alle odds kjærligheten ikke blomstre opp under et besøk hos Smia Galleri kan man allikevel få med seg noe hjem, kunstmaleriene er nemlig til salgs. Denne restauranten gir deg den perfekte settingen til en svært hyggelig kveld.