Slikke fitte tantra norge

slikke fitte tantra norge

At mødes i intimitet, hun inviterer mig ind i sit intime. Ikke at være pæn eller lækker nok, så er det vores køn. Hun inviterer mig ind i sin ur-kvindelighed, der, hvor jeg møder ur-manden i mig. We are two people working together in a unit, like scientists with insatiable curiosity slicing through the misunderstandings of centuries. Smag, syn, hørelse, syn og naturligvis det taktile og kinestetiske (bevægelsessansen). Hun anerkender sig der, ved at åbne og møde mig. Ind imellem kan få indtrykket af når jeg ser nogle mænd placere en lang række af små kys i hurtig rækkefølge op over en arm. For mig/os er det lige så naturligt at mødes hud mod hud på sine hænder, som på sine læber. Jo sanseligere og mere opmærksomt jeg kan møde mit ansigt, mine læber og tunge i kontakten til Yoni, jo mere hengivent og lystent vil hun sanse sin yoni i mødet. Afgørende er, hvordan jeg berører mig i mødet med den anden. Jeg dvæler gerne i elskovs-kysset er der sanser. Vi kan i mødet og dialogen i bevægelse hvis vi vil berøre hinanden og os selv alle steder, med alle steder. Jeg åbner mig i sårbarhed og stor sanselighed. Der er ingen plan, ingen formel, blot en tryg, klar ramme, hvor vi let og opmærksomt bevæger. Jeg møder hende i intimitet, med min mund, tunge og læber.

Fine nakne damer amateur strapon

Ville møde hendes yoni på? Ur-kvinde og ur-mand, der sker noget i mig, når jeg kysser. Jeg vil ingen formidle. Hvis du nu sidder og undrer dig over om oral æring af yoni kan forekomme i en Mahamudra tantra massage, så er svaret. It is the undermining tendency of the mind to make ideas fixed and rigid, especially when we feel insecure about not knowing what may happen next. At få øje på dette, forvandler alt. Måden jeg kysser et sted på ryggen på, spejler måden jeg evt. At anerkende det naturlige, for os er hver eneste cm af vores kroppe lige naturlige. At slikke en Yoni eller at ære en yoni? Invitationen er at undersøge et møde som er meget anderledes for de fleste, end det de kender. Vi er ikke to, men forbindelse. At anerkende betyder at se/sanse hinsides bedømmelse. Jeg har flere gange fået spørgsmålet: Hvad gør det så tiltrækkende for en mand at slikke en yoni? Når jeg iagttager små børn spise i den impulsive lyst, de endnu har kontakt til, så spiser de med hele kroppen, og tungen er i den grad med. Hvis det vel at mærke opstår i mødet og i dialogen.

slikke fitte tantra norge

det at sanse mine læber i mødet med en kvindes yoni, at ære hende. På sin vis foretrækker jeg en anden beskrivelse end overskriften at slikke en yoni. Kysset er der ikke for at skabe en effekt. Patience, love, respect, and understanding are the ways of Tantra. Og blot den mindste ambition forandrer alt. When insecurities appear in a fresh new sexual way, Tantra offers suggestions rather than rules. Sker det, at den opstår og naturligvis vil det også ske i mig så ser jeg den, og lader den fordampe. Invitere, i det opmærksomme møde, kan jeg som mand invitere en kvinde ved at vise hende, at jeg nyder at sanse mine læber blidt mod hendes krop. Nej der er ingen teknik til at slikke en yoni at lære for en mand her. De handyr, jeg ellers iagttager dufter og smager hunnens køn. Kan det ske i en Mahamudra tantra massage?